معرفی تعدادی از غذاهای کم کالری و رژیمی

معرفی تعدادی از غذاهای کم کالری و رژیمی
معرفی تعدادی از غذاهای کم کالری و رژیمی
اگر قصد شروع یک رژیم لاغری را داشته باشید ،اطلاع از میزان کالری غذاهای مختلف بسیار مهم است در این مقاله به معرفی خوراکیهایی با کالری کمتر از ۵۰ خواهیم پرداخت.
1-تربمقدار مصرف: یک ترب
اگر میخواهید وزن خود را به سرعت کم کنید نباید ترب را تنها به عنوان چاشنی در نظر بگیرید. ترب بسیار کم کالری و سرشار از فیبر است و میتواند در سیستم گوارشی شما با سرعت کمی تجزیه شود. همین امر موجب میشود به مدت طولانیتری حس سیری داشته باشید و بتوانید به خوبی وزن کم کنید.
2-کالری: فلفل دلمهای
فلفل دلمهای-bell-peppers مقدار مصرف: یک برش به صورت خام مطالعات انجام شده نشان میدهد که این فلفلهای دلمهای میتوانند به بدن کمک کنند که چربی سوزی سریعتری داشته باشد. همچنین این ماده خوشمزه دارای فولات و ویتامین B6 فراوانی است و میتواند تورم در شریانها را کم کند و باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی گردد.
3- کالری: گل کلم
گل کلم-cauliflowerمقدار مصرف: یک گلچه یا گل کوچک این گلهای کوچک ترد و خوشمزه، فیبرهای بسیار زیادی دارند. اگر به دنبال شیرینیهای کرمی و خامهای هستید و به خاطر رژیم نمیتوانید از آن استفاده کنید، میتوانید از گل کلم بهره مند شوید و هوس خود برای خوردن شیرینی را سرکوب نمایید.
4-کالری: توت فرنگی
توت فرنگی-strawberriesمقدار مصرف: یک عدد توت فرنگی توت فرنگی دارای مزایای بسیاری برای سلامتی است. بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف این میوهی تابستانی میتواند در پیشگیری از بیماریهای قلبی و دیابت مفید باشد. شما میتوانید از توت فرنگی به عنوان پایه و اساس اسموتیها استفاده کنید. این میوه مزه و طعم بسیار خوبی به اسموتی میبخشد در حالیکه کالری بسیار اندکی دارد.
5- کالری: پیازچه
پیازچه-scallionsمقدار مصرف: یک عدد
پیازچه به عنوان پیاز سبز نیز شناخته شده و دارای کالری بسیار اندک و سدیم بسیار پایین است. این سبزی عاری از چربی طعم و مزهی خوبی به غذاها میبخشد. علاوه بر این، تحقیقات انجام شده نشان میدهد که پیازچه ( به همراه پیاز و سیر) میتواند در کاهش التهاب و خطر ابتلا به سرطان کمک کند. شما میتوانید پیازچه خرد شده را به املت، سالاد و یا سیب زمینی سرخ کرده اضافه کنید. ۱۰۰ گرم از برگهای تازهی آن تنها ۳۱ کالری دارد.
6- کالری: کرفس
کرفس-celery
مقدار مصرف: یک ساقه
کرفس یک مادهی غذایی برای داشتن رژیمی ناب است. اما اگر مصرف کرفس به صورت خام برای شما ممکن نیست و آن را دوست ندارید میتوانید از دستور پختهای مختلف برای طعم بخشیدن به آن استفاده کنید. تحقیقات انجام شده در دانشگاه میسوری نشان میدهد که ترکیبات موجود در کرفس میتواند از توسعه و گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری کند.